FULLSTÄNDIG GLÄDJE

Familj, vänner och trogna läsare, håll i er för nu kommer goda nyheter - kanske de bästa hittills. Provsvaren visade bästa möjliga resultat, det vill säga EXAKT det som man vill att de ska visa. All aktivitet i tumörerna har slocknat. Allt är borta, väck, dött (förutom vissa ärrbildningar som kan sitta kvar i många år eller för alltid vilket är helt normalt) - precis så som det ska vara! Jag är så glad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. TOTAL LYCKA!
 
Planen nu är att fullfölja behandlingen så som det är sagt från början - behandling varannan vecka i cirka ett halvår, totalt 12 behandlingstillfällen. Jag kör behandling nummer 5 i morgon - nästa gång är hälften gjord. Galet vad fort tiden går ändå. Dessutom har jag insett att jag räknat fel på dagar. Gjorde en snabb uträkning när jag började behandlingen och fick fram att behandlingen skulle pågår i cirka 183 dagar men nu när jag haft tid nog att sitta ner och räkna varenda dag exakt i kalendern så har jag insett att totala behandlingsperioden inte alls är så lång utan endast 155 dagar. Det är nästan en hel månad mindre än vad jag först trodde och jag kommer alltså att ha min sista behandlingsdag redan den 22 oktober. SOM jag längtar. Jag har tröttnat på att vara sjuk för länge sedan och vill inget hellre än att börja jobba, träna och leva mitt gamla vanliga liv igen (med vissa små förbättringar).
 
Kom ihåg att ta vara på varenda dag som om det vore den sista, värdesätt varje sekund och det där med att sätta guldkant på vardagen - kör bara. Tänk så mycket roligare livet blir.

RSS 2.0